Assortiment
Recepten
Over ons
Visschotels
Contact
Bestellen?
Assortiment
Recepten
Over ons
Visschotels
Contact
Bestellen?
Assortiment
Recepten
Over ons
Visschotels
Contact
Bestellen?
Visschotel bestellen?
0348 433 708
Haringsalade met mango, kokos en papadum
Een licht en luchtig vispakketje dat zeker verrast!
Bereidingswijze
Snijd de haringen in stukjes.
Rasp de schil van 2 limoenen boven een schaaltje. Pers ze uit en voeg het sap aan de rasp toe.
Roer er 2 el gembersiroop, wat peper en een snufje zout door. Proef en voeg eventueel meer gembersiroop naar smaak toe.
Snijd de rode peper in smalle ringetjes. Voeg deze ook aan het limoensap toe en laat ze 5 minuten trekken.
Schil ondertussen de mango, snijd het vruchtvlees los van de pit en in stukjes. Snijd ook de kokos in stukjes.
Meng de haring, ui, mango en kokos met het limoensapmengsel. Als u het niet al te pittig wilt, haalt u er wat peperringetjes uit.
Eet smakelijk!
© visrecepten.nl
Wat heeft u nodig?
Voor 4 personen
4 schoongemaakte haringen.
4 á 8 gebakken kant-en-klare papadums.
3 sappige limoenen.
2 á 3 el gembersiroop.
1 rode peper.
1 kleine, rijpe mango.
1 rode ui in halve, dunne ringen.
50 gr verse of gedroogde geraspte kokos.
8 blaadjes krulsla.
Peper en zout.
Nog meer heerlijke recepten?
Tip van Chris
Tongrolletjes met champignons
Tip van Chris
Gegrilde mul met tabouleh
Tip van Chris
BBQ-poon met pittige limoenolie en rijstsalade